BARCELONA BRUTA


Cuanto mas remuevo la mierda, mas mierda sale.....

miércoles, 9 de noviembre de 2016

RESPOSTA AL CIERRE DEL CANE........

Estimado ciudadano

Respondemos a su comunicación recibida el 18 de marzo de 2016, con código 6296RNW, sobre desacuerdo con que el Cane cierre.

Ciertamente estamos teniendo una gran demanda de alojamiento nocturno. Es cierto tambien que tenemos un problema para satisfacer la demanda inmediata de albergue, ya que a veces no se puede con la rapidez que deseariamos.

Ahora bien, una vez han pasado unos dias las demandas siempre son atendidas. Por otro lado a partir del análisi del caso particular muchas veces se deriva a otros tipos de recursos residenciales de acceso no directo. 

En todo caso, os rogamos diculpeis las disfunciones actuales y us informamos que estamos estudiando la posibilidad de abrir el CANE todo el año. Ahora bien, también tenemos sobre la mesa una queja colectiva (más de 100 firmas) quejandose del deterioro del barrio y la necesidad de hacer algunos cambios con respecto al CANE.

Suponemos y comprendemos por la situación que está pasando y le aseguramos que hacemos todo lo que podemos.

Cordialmente,



---------------------------------------
Direcció de Serveis d'Intervenció Social
Drets socials
Ajuntament de Barcelona

Respuesta oficial del Ayuntamiento....


Benvolgut ciutadà,

Responem a la vostra comunicació rebuda el 28 de maig de 2016, amb codi 4563RKX, sobre desacord amb el servei de menjador del Centre Hort de la Vila.

Us informem que la alimentació que es proporciona en els àpats principals, de dinar i sopar, ofereixen el gramatge necessari per una correcta alimentació. El menjar està ultracongelat i es regenera en forns especials per preparar els aliments pel seu consum. 

Segons la Societat Espanyola de Dietètica i Ciències de l'Alimentació, els productes envasats congelats conserven intactes tots els seus nutrients fins el moment de consumir-los ja que són sotmesos a baixes temperatures immediatament després de ser cuinats, en el cas dels precuinats, o poc després de ser capturats o recol·lectats, a la resta de productes congelats. Així dons, en els àpats és garanteix la conservació òptima i seguretat garantida en termes d'higiene i salubritat. 

Val a dir que els menús estan dissenyats per una dietista i es segueixen els protocols de conservació i preparació dels aliments.

Per últim, us volem informar que la percepció dels residents, que van volen participar sobre la qualitat oferta pel servei de càtering, és un 77% consideren la qualitat dels dinars molt bona o bona i un 85% respecte als sopars.

Lamentem la vostra valoració d'aquest servei i esperem no haver perdut la vostra confiança.


Cordialment,



---------------------------------------
Direcció de Serveis d'Intervenció Social
Drets socials
Ajuntament de Barcelona